Kakšne ugodnosti za člane svojega kluba ponuja Relax?
| Članek je bil prebran 3.178 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Turistična agencija Relax ali po slovensko »sprostitev« svojim strankam ponuja turistično ponudbo že od leta 2003. Pri nas je Relax precej priljubljena in uveljavljena agencija, njene poslovalnice je mogoče najti po različnih mestih Slovenije. Pri Relaxu so se odločili, da svoje zveste stranke nagradijo s ponudbo članstva v njihovem Relax klubu, ki jim ponuja določene ugodnosti.

SprostitevEna izmed takšnih ugodnosti je dobropis, ki ga Relax ponuja vsem, ki se bodo v njihov klub včlanili pred koncem meseca januarja tega leta. Dobropis v vrednosti 10 evrov lahko novi člani unovčijo do konca januarja 2014 pri 7-dnevnih počitnicah iz Ultra first minute kataloga Jadran 2014 oziroma kataloga Mediteran 2014. Dobropis je v tem primeru mogoče kot član tudi dva-, tri- ali celo štirikrat povečati. Člani Relax kluba dostopajo tudi do članskega portala, kjer bodo vsak teden obvestila o ugodnostih in novostih, katere lahko izkoriščajo samo člani kluba. Do portala bodo lahko dostopali člani, ki bodo prejeli svojo identifikacijsko številko kartice. S članstvom v Relax klubu želi turistična agencija Relax nagraditi vse tiste, ki pogosto potujejo z njimi in jim dati priložnost, da je njihova zvestoba tudi nagrajena. Postati Relaxov član tudi ni težko – vse, kar je potrebno storiti je, da izpolnite pristopno izjavo nato pa izpolnjeno oddate na najbližji poslovalnici agencije Relax. Včlanitev je možna tudi preko spleta.

Za nekoga, ki z Relaxom potuje redno, vsaj enkrat ali dvakrat letno, je včlanitev gotovo smiselna, saj ponuja določene ugodnosti, ki jih ostali obiskovalci njihove spletne strani ne bodo deležni. Vse, kar vam torej še preostane je, da se z Relaxom sprostite.

© 29. 04. 2024 - WinRar.si. Oglaševanje.